Monday, February 27

Maaf sebab busy

Hasil carian imej untuk green tumblr

Assalamualaikum w.b.t
Weh korang, aku mintak maaf sangat sebab busy, tak dapat nak blogwalking balik, takpe nanti tinggal je link dekat cbox. Nanti aku offday, aku bw back. Btw cuma nak cakap, aku tengah mood practical, so thats why aku busy sikit. Duty roster kadang tunggang terbalik, kadang sampai aku tak cukup tidur weh. Duduk kitchen bukan senang, kena hadap maki lagi, busy day lagi, function lagi. Lagi-lagi kalau dah 4star hotel. Kejap busy kejap lengang sikit. Memandangkan aku punya Hotel dikategorikan sebagai Hotel Mall Business, everyday agak busy dengan function mesyuarat. Dah nama pun Putrajaya, siapa je tak kenal bandar orang bekerja tu. 

Boleh lah jemput google "Dosett Putrajaya". Kalau rasa ada apa-apa yang memerlukan khidmat aku, tinggal je pesanan korang dekt cbox tu, ada masa aku reply dekat entry ni. Ye lah mana tau, nak mintak resepi makanan sedap 😁

Last but not least
"Sorry atas bahasa kau aku, aku selesa begitu weh. Sorry sangat."

No comments:

Post a Comment