Saturday, February 18

chatbox punya hal

Imej yang berkaitan

Assalamualaikum w.b.t
Entry kali ni pasal tutorial sikit. Ramai yang tak tahu guna cbox baru ni. Mula mula pakai aku pun konpius gak 😌😌 Tapi lepastu baru faham,

Bulatan merah tu kalau kita nak review blog orang, kalau yang sebelum ni, kita tekan nama dia automatik akan open new page then keluar lah blog orang tu. Benda ni sama je, cuma dia letak kat tepi tu je. Yang biru tu pulak patutnya korang letak link tu kat situ.

Nanti dia akan keluar macam ni. Nak letak gambar pun boleh, tak perlu pun takpe.

Sekian terima kasih.
p/s entry aku boring weh, takyah baca 😳

Last but not least,
"Maaf atas penggunaan bahasa kasar. Uh uh, i know entry aku tak berapa best sangat, tapi takpe, at least aku try. Hahahakkk 😁"

4 comments: