Friday, January 13

Everything's new

Related image

Assalamualaikum w.b.t
First of all aku rasa terkejut sebab dah lama tak berblogging, dah lama tak bukak blog, semua kena belajar baru weh, dari dashboard, sampai lah ke isi dalam. cbox pun dah baru. Code dia pun aku kurang faham sikit, tapi bantai lah. Aku cuba pahamkan sikit-sikit. Sorry, new year ni aku takda update blog. Everything post dalam ni semua aku dah delete. Ada rasa malu sikit baca post lama-lama. Hiks  🙊. Oh yaaa, aku suka dia punya bahagian posting ni. Boleh letak emoji lol. That's so cute. 

okay berbalik pada tajuk. Aku pun dah masuk alam 20's walaupun belum ofiicialy 20's but its okay, aku akan cuba be like 20's person. Matured lah maybe. Cuma nak khabor sikit lah ni. Belajar pun dah habis, tinggal practical. And aku tak sabar nak belajar habis sepenuhnya. Nak kerja, nak kejar kerjaya. So far cita-cita tu dah 80% nak tercapai so, another 20% I need usaha lebih lagi. 

but people's said,
"Awal lagi dah practical. Umur baru nak cecah 20 dah practical. Lek lah belajar lagi"
Tu apa yang people always said lah. Oh then kau kesah apa? Ye lah, bukan nak marah ke apa. Tapi dah aku masuk kolej awal, then everything its not what i'm expected kot. kitaorang punya study dipendekkan masa untill 2years and half. Then practical only 4 month and half. So nak tanya, kau ke management kolej aku yang kau boleh judge gitu?  Okay-okay taknak marah. But kalau semua benda tak kena pada kau, means kau yang bermasalah. not me, okay?

Okay okay last but not least ni nak kasi tahu,
"Mohon abaikan english broken aku, dan aku mintak maaf atas pengunaan bahasa kau aku."

No comments:

Post a Comment