Monday, February 27

Maaf sebab busy

Hasil carian imej untuk green tumblr

Assalamualaikum w.b.t
Weh korang, aku mintak maaf sangat sebab busy, tak dapat nak blogwalking balik, takpe nanti tinggal je link dekat cbox. Nanti aku offday, aku bw back. Btw cuma nak cakap, aku tengah mood practical, so thats why aku busy sikit. Duty roster kadang tunggang terbalik, kadang sampai aku tak cukup tidur weh. Duduk kitchen bukan senang, kena hadap maki lagi, busy day lagi, function lagi. Lagi-lagi kalau dah 4star hotel. Kejap busy kejap lengang sikit. Memandangkan aku punya Hotel dikategorikan sebagai Hotel Mall Business, everyday agak busy dengan function mesyuarat. Dah nama pun Putrajaya, siapa je tak kenal bandar orang bekerja tu. 

Boleh lah jemput google "Dosett Putrajaya". Kalau rasa ada apa-apa yang memerlukan khidmat aku, tinggal je pesanan korang dekt cbox tu, ada masa aku reply dekat entry ni. Ye lah mana tau, nak mintak resepi makanan sedap 😁

Last but not least
"Sorry atas bahasa kau aku, aku selesa begitu weh. Sorry sangat."

Saturday, February 18

Komik Online Malaysia

Assalamualaikum w.b.t
Eh eh, update lagi 😁 Btw ni nak cerita sikit pasal Komik Online Malaysia. Apa-apa pun aku nak ucap terima kasih dekat Tomodachi sebab post dialah, aku jumpa Komik Online Malaysia ni. Website ni baru lagi sebenarnya, sebab tu tak famous sangat. Well said their comic so good tho, macam komik anime yang lain. But yang jadi best sebab dia bukan komik yang ikut tema novel zaman sekarang yang entah apa-apa. Eh tapi dalam semua novel yang pelik-pelik tu, ada juga yang best-best.




See, macam best je kan. Selain anime, support lah sikit page ni. Aku tengah waiting dia update episode yang baru tentang Hidden Princess ni. Serious aku cakap, jalan cerita dia ringkas, padat dan mudah difahami.

Last but not least
"Maaf atas kata kasar aku, maaf jika ada terguris hati. Uh uh entry kalini, aku just nak review pandangan aku tentang page ni je."